Arsbroek heet u welkom

Bent u inwoner van de vroegere gemeente Assebroek en wilt u meer weten over de geschiedenis van de omgeving? Woont u hier pas onlangs en hebt u vragen over hoe het hier ooit was? Deze vragen leefden ook bij ons. Daarom besloten, meer dan dertig jaar geleden, een aantal mensen om de krachten te bundelen en werd Arsbroek, heemkundige kring Hervé Stalpaert geboren. Vandaag de dag zijn we nog altijd begeesterd om de puzzelstukjes van het verleden te ontrafelen.

Oproep

We zoeken foto's van KSA Sint-Trudo Assebroek van de jaren 50 en 60. Hebt u dergelijke foto's in uw bezit of weet u waar we deze kunnen vinden?

U kan dit melden via ons emailadres of via het emailadres van bestuurslid Bart Roose, bart.roose@telenet.be

De tijd van toen

Herbergen De Lelie en Daverloo Baron Ruzettelaan Huys Fietsen